Thursday, January 20th, 2011 | Author:

De studie Bedrijfsinformatietechnologie (BIT) aan de Universiteit Twente wordt door de Keuzegids Hoger Onderwijs Universiteiten 2011 een “echte hoogvlieger” genoemd. In een vergelijk tussen alle “Informatiekunde” studies in Nederland, krijgt BIT een totaalscore van 82, met kop en schouders boven de nummer 2, Informatiekunde in Groningen met 74 punten. Zie artikel in de weekkrant.
Ik heb een sterke band met BIT: Ik zit in de opleidingscommissie voor BIT die adviseert over het studieprogramma en andere zaken; bovendien ben ik actief in de voorlichting over BIT; en ik doceer BIT-vakken en begeleid BIT-studenten.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.